Papusalaatti

Liota ja keitä pavut, huomioi eri papujen erilaiset keittoajat.

ks. esim.

Siirry sivulle! Voit myös vaihtaa kuivapavut 2-3 tölkkiin (n. 500g) säilykepapuja.

Pilko punasipuli, marinoi etikka-sokeriseokessa.

Yhdistä kastikkeen aineksen (öljy, 1-2 limen mehu, raastettu valkosipuli & inkivääri) ja mausta suolalla, pippurilla ja halutessasi yrteillä.

Pilko paprikat (1-2) kulhoon, lisää herneet, maissit, pavut, punasipulit ja kastike.

Sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan ainakin tunniksi.

210g kuivattuja papuja painoi n. 520g keitettynä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pintopapu, kuivattu (Risenta), annos 100g82g262kcal18.8g43.3g1.2g0g
Mung-papu, gogreen82g284kcal19.6g51.2g0.9g13.3g
Mustasilmäpapu,keittämätön (Risenta), annos 100g82g262kcal18.8g42.5g1.2g0g
Maissi, pakaste (Pirkka), annos 50g234g287kcal7g60.7g1.9g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g234g124kcal13.3g12.4g2.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g263g71kcal3.4g12.6g0.5g4.5g
Paprika, punainen350g90kcal3.2g16.1g1.4g7g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g23g4.7kcal0g1.5g0g0g
Ruokosokeri12g48kcal0g11.7g0g0g
Oliiviöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g53g13kcal0.2g4.4g0g0.2g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu9g7.5kcal0.2g1.7g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3633g3542kcal170.4g519.2g89.2g50.8g
Valittu annoskoko1816g1771kcal85.2g259.6g44.6g25.4g
Annoskoko puolitettuna908g886kcal42.6g129.8g22.3g12.7g
Arvot/100g100g98kcal4.7g14.3g2.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422060