Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4405g7313kcal837g0g440.5g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)2203g1432kcal70.5g105.7g77.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g573g1833kcal51.5g297.8g34.4g51.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g1432g401kcal8.6g85.2g2.9g35.8g
Kananmuna kuoreton 1212g1728kcal151.4g3.6g124.2g0g
Valkosipuli 176g191kcal13.9g28.7g1.1g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25794kcal2265.8g1042g1360.4g182g
Valittu annoskoko10000g12897kcal1132.9g521g680.2g91g
Annoskoko puolitettuna5000g6449kcal566.5g260.5g340.1g45.5g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272675