Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 500g381kcal9.4g77.5g1g5g
KEITTOJUURES Apetit pakaste250g65kcal2.2g12g0.7g5.7g
Hk, sininen lenkki 580g362g833kcal36.2g22.8g65.2g0.7g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen6.6g20kcal0.5g3.5g0.4g0g
Persilja 1.2g0.3kcal0g0g0g0.1g
Smetana, Valio, hyla63g244kcal1.2g1.6g26.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)125g200kcal3.4g3.4g18.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl3.1g4.4kcal0.1g0.3g0.3g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3635g3502kcal106.2g243.2g225g23.6g
Valittu annoskoko1817g1751kcal53.1g121.6g112.5g11.8g
Annoskoko puolitettuna909g876kcal26.6g60.8g56.3g5.9g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261050