Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 250g530kcal24.8g2.3g47.5g0.1g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g375g214kcal5.3g46.5g0.8g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 150g45kcal2.8g5.2g0.4g3.7g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix25g13kcal0.4g2.5g0.1g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g7.5g9kcal0.2g0.4g0.7g0.1g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Ruohosipuli 5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3635g1651kcal68.2g117.8g99.4g10.6g
Valittu annoskoko1818g825kcal34.1g58.9g49.7g5.3g
Annoskoko puolitettuna909g413kcal17.1g29.5g24.9g2.7g
Arvot/100g100g45kcal1.9g3.2g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272845