Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1142g320kcal6.9g68g2.3g28.6g
Lehtiselleri 439g56kcal4.9g4.8g0.9g4.4g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow7030g1406kcal70.3g246g28.1g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g615g615kcal24.6g123g2.5g0g
Sokeri 35g143kcal0g35.1g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g62g70kcal0.4g14.1g0g0g
Valkosipuli 70g76kcal5.6g11.5g0.4g1.5g
Sipuli 483g146kcal6g23.2g1g8.2g
Oliiviöljy 123g1088kcal0g0g123g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7838kcal237.4g1051.4g316.4g85.4g
Valittu annoskoko10000g3919kcal118.7g525.7g158.2g42.7g
Annoskoko puolitettuna5000g1960kcal59.4g262.9g79.1g21.4g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063