Juustomakaronilaatikko

Keitä makaroni kypsäksi ja valmista valkokastike.

Sulata voi ja lisää jauhot.

Ohenna jauho-voi seosta maidolla kunnes saat valkokastikkeen.

Varo polttamasta pohjaan.

Lisää juusto valkokastikkeeseen pienissä erissä.

Rasvaa vuoka voila ja laita siivilöidyt makaronit sinne.

Lisää juustokastike päälle, sekoita ja painenele tiiviiksi.

Paista 175 C asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Arisa0071

Arisa0071 sanoi...

Eri juustoilla makua voi säätää haluamakseen. Juustokastiketta voi myös maustaa valkopippurilla, muskotilla tai viherpippurilla.

keskiviikko 21.03.2012 klo 14:49

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvämakaroni-Fusilli (Myllyn paras), annos 83g2353g7529kcal324.7g1364.7g75.3g192.9g
Voi, 1 tl, 5 g353g2577kcal3.5g3.5g282.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 235g807kcal24g164.7g2.8g8.2g
Maito, Kevyt2353g1082kcal75.3g112.9g35.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa4706g14118kcal1082.4g0g1082.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g52226kcal3019.8g3291.6g2956.4g402.2g
Valittu annoskoko10000g26113kcal1509.9g1645.8g1478.2g201.1g
Annoskoko puolitettuna5000g13057kcal755g822.9g739.1g100.6g
Arvot/100g100g261kcal15.1g16.5g14.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281336