Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 751g289kcal6.5g58.6g1.2g13.4g
Vesi751g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g300g372kcal9.6g12.3g31.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3636g1415kcal35.2g144.2g73g26.8g
Valittu annoskoko1818g708kcal17.6g72.1g36.5g13.4g
Annoskoko puolitettuna909g354kcal8.8g36.1g18.3g6.7g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152153