Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 600g457kcal11.3g93g1.2g6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka75g8.2kcal0.8g0.8g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.1g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl26g20kcal1g2.1g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 825g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%75g120kcal2g2g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3636g1513kcal37.6g209.2g49.8g21.6g
Valittu annoskoko1818g757kcal18.8g104.6g24.9g10.8g
Annoskoko puolitettuna909g378kcal9.4g52.3g12.5g5.4g
Arvot/100g100g42kcal1g5.8g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161615