Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha903g1500kcal171.6g0g90.3g0g
Sipuli (kuorittu)113g31kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 452g290kcal14.5g21.8g15.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)226g285kcal24.8g0.7g20.3g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%113g316kcal32.7g2.8g19.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3636g4841kcal490.2g61.4g291.6g3.8g
Valittu annoskoko1818g2421kcal245.1g30.7g145.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna909g1210kcal122.6g15.4g72.9g1g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263722