Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl360g1618kcal25.5g230.1g68.3g11.9g
Voi 144g1043kcal1.7g0.6g116.9g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g539g1833kcal10.8g14.6g194.1g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g360g971kcal28.8g43.1g71.9g0g
Sokeri 153g620kcal0g152.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka18g72kcal0g17.8g0g0g
Kinuskikastike 180g761kcal1.7g101.9g38.5g0g
Daim 56g50g274kcal1.9g30.2g16.1g0.1g
Liivatelehti, gelatiini15g53kcal13.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3636g14490kcal167g1181.8g1011.6g24g
Valittu annoskoko1818g7245kcal83.5g590.9g505.8g12g
Annoskoko puolitettuna909g3623kcal41.8g295.5g252.9g6g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939