Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2200g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 220g164kcal28.9g2.4g0.9g15.2g
Suola, annos 3g55g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta4841g17426kcal629.3g3388.3g101.7g169.4g
Sokeri 88g357kcal0g87.9g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 440g2335kcal1.3g2.2g264g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha990g1644kcal188.1g0g99g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Ohrasuurimo 176g567kcal14.5g111.2g3.5g13.4g
Lihaliemi laimennettu 440g83kcal0g13.2g2.6g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl330g2970kcal0g0g330g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g51212kcal1730g7231.6g1604.2g403.6g
Valittu annoskoko10000g25606kcal865g3615.8g802.1g201.8g
Annoskoko puolitettuna5000g12803kcal432.5g1807.9g401.1g100.9g
Arvot/100g100g256kcal8.7g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334