Kanakeitto kermainen

Kuori ja pilko polkkanat perunat ja sipuli.

Kuullota ensiksi sipulia ruokalusikallisessa rasvaa.

Lisää halutessasi joukkoon curryä tai paprikaa tai muuta haluamaasi maustetta.

Lisää sitten loput aineet ja vesi.

keitä ainekset.

Lisää kasvisliemikuutio tai kasvisfonki ja keitä ainekset melkein kypsäksi.

Lisää joukkoon pilkotut rintafileet.

Viimeisetelee keitto Creme bonjourilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2426 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafilee uunissa Kypsennetty, annos 100g263g373kcal78.7g0g5.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g180g108kcal2.7g23.4g0.2g1.6g
Vesi675g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit23g29kcal0.7g0.4g2.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.7g0.3g0.8g
Rasvaseos 80%, juokseva, keskiarvo 4.5g32kcal0g0g3.6g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g188g169kcal5.6g6.6g13.1g1.3g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g75g90kcal2.5g3.6g7.5g0g
Vihreä papu 150g48kcal2.9g6.1g0.3g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3639g1985kcal194.4g139.2g67.2g26g
Valittu annoskoko1820g992kcal97.2g69.6g33.6g13g
Annoskoko puolitettuna910g496kcal48.6g34.8g16.8g6.5g
Arvot/100g100g55kcal5.3g3.8g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319939