Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore60g19kcal0.4g3.3g0.1g0.8g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Sokeri26g104kcal0g25.5g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g76g290kcal5.4g38.3g12.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana364g824kcal11.6g134.2g24.8g4.4g
Valittu annoskoko182g412kcal5.8g67.1g12.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna91g206kcal2.9g33.6g6.2g1.1g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.8g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847