Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 28g95kcal2.8g19.4g0.3g1g
Margariini 60%, kultarypsi 22g117kcal0g0.1g13.2g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 15g19kcal0.4g0.5g1.8g0g
Tonnikala öljyssä 21g39kcal5.6g0g1.8g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa29g88kcal6.7g0g6.7g0g
Kevytkerma44g53kcal1.4g2g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana364g889kcal39.8g44.2g61.4g2g
Valittu annoskoko182g445kcal19.9g22.1g30.7g1g
Annoskoko puolitettuna91g222kcal10g11.1g15.4g0.5g
Arvot/100g100g244kcal10.9g12.1g16.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127726