Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 100g63kcal3g4.8g3.5g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g13g42kcal1.4g8.3g0.3g1.4g
Vehnäjauho, sunnuntai26g91kcal3.1g18.4g0.5g0.8g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Rypsiöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 24g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana364g755kcal20.4g63.2g47g4.4g
Valittu annoskoko182g377kcal10.2g31.6g23.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna91g189kcal5.1g15.8g11.8g1.1g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g12.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197