Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 8.7g6.5kcal1.1g0.1g0g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 43g0kcal0g0g0g0g
Öljy10g94kcal0g0g10.4g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 79g271kcal8.1g55.3g0.9g2.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.2g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Parmesaaniraaste, Tesco35g136kcal11.5g0g9.9g0g
Basilika, kuivattu 0.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Timjami 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana364g1026kcal42.2g112.4g42.4g7.6g
Valittu annoskoko182g513kcal21.1g56.2g21.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna91g257kcal10.6g28.1g10.6g1.9g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141906