Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 25g53kcal2.5g0.2g4.8g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g38g21kcal0.5g4.7g0.1g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 15g4.5kcal0.3g0.5g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix2.5g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.8g0.9kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruohosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana364g165kcal6.8g11.8g10g1g
Valittu annoskoko182g83kcal3.4g5.9g5g0.5g
Annoskoko puolitettuna91g41kcal1.7g3g2.5g0.3g
Arvot/100g100g45kcal1.9g3.2g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272845