Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g117g163kcal17.5g3.5g10.6g0.1g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g36g51kcal1.1g0.7g4.7g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g29g47kcal0.9g1.2g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana364g521kcal39g10.8g39.4g0.2g
Valittu annoskoko182g261kcal19.5g5.4g19.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna91g130kcal9.8g2.7g9.9g0.1g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331070