Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g35g126kcal5.1g24.5g0.8g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g44g8.9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Kurkku,tuore 100g53g5kcal0.3g0.7g0.1g0g
Persilja 11g2.9kcal0.1g0.1g0g0.8g
Rucola, lautaselinen n. 30g5.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g4.9g5.9kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g26g74kcal5g0g6g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana364g448kcal22g55g14.8g4.6g
Valittu annoskoko182g224kcal11g27.5g7.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna91g112kcal5.5g13.8g3.7g1.2g
Arvot/100g100g123kcal6g15.1g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430352