Italialaiset frikadellit

Lihapullat tehdään ensin erikseen ja paistetaan uunissa.

Sillä aikaa tehdään kastike, johon pullat upotetaan lopuksi kiehumaan 5-10 min. Mausteet maun mukaan.

Lopuksi silputtua tuoretta basilikaa pinnalle.

Seuraksi (täysjyvä) pastaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaistijauheliha, annos 50g59g47kcal6.4g1.7g1.7g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro2.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Aurinkokuivattu tomaatti4.4g7.9kcal0.1g0.5g0.6g0g
Korppujauho 7.3g27kcal0.8g5.5g0.1g0.4g
Vesi7.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 8g12kcal1g0g0.8g0g
Paprika, punainen15g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Basilika, tuore2.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g29g7.3kcal0.4g1.2g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana364g255kcal18.8g22g10.2g2.2g
Valittu annoskoko182g127kcal9.4g11g5.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna91g64kcal4.7g5.5g2.6g0.6g
Arvot/100g100g70kcal5.2g6g2.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99738