Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 125g180kcal20g0g11.1g0g
Rypsiöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Purjosipuli 15g3.4kcal0.3g0.4g0g0.3g
Tilli, tuore 25g7.5kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Korppujauho 3.7g14kcal0.4g2.8g0g0.2g
Ruokasuola jodioitu 3.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana364g589kcal43.2g7g42.8g2.2g
Valittu annoskoko182g294kcal21.6g3.5g21.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna91g147kcal10.8g1.8g10.7g0.6g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230