Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g56g124kcal6.2g5.1g9g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g70g25kcal1.1g4.8g0.1g1g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 10g4.8kcal0.1g0.9g0g0.2g
Suolapähkinä 0.3g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana365g357kcal15.2g23.6g22.6g2.6g
Valittu annoskoko182g179kcal7.6g11.8g11.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna91g89kcal3.8g5.9g5.7g0.7g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264125