Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit16g4.1kcal0.1g0.7g0g0.4g
Herne-maissi-paprika, Rainbow13g10kcal0.5g1.6g0.1g0.4g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g25g35kcal4.7g0g1.7g0g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 16g4.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Ketsuppi, Felix3.7g3.4kcal0g0.8g0g0g
Makaroni, tumma 3.4g12kcal0.5g2.3g0.1g0.2g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 9g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana365g154kcal12.2g15.6g3.8g3g
Valittu annoskoko182g77kcal6.1g7.8g1.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna91g39kcal3.1g3.9g1g0.8g
Arvot/100g100g42kcal3.3g4.3g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167