Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK31g53kcal3.1g3.1g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Voi 1.7g13kcal0g0g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g63g22kcal1g4.3g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 8.7g4.3kcal0.1g0.8g0g0.1g
Sinappi 2g2.6kcal0.1g0.3g0.1g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 19g3.7kcal0.1g0.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana365g215kcal9.4g21.8g9.4g3.2g
Valittu annoskoko182g108kcal4.7g10.9g4.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna91g54kcal2.4g5.5g2.4g0.8g
Arvot/100g100g59kcal2.6g6g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334174