Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g31g53kcal6.2g0g3.1g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.8g0kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g39g31kcal0.6g2.6g2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.8g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g2.2g8.4kcal0.5g0g0.7g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g10g28kcal2.1g0.1g2.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 16g5.5kcal0.7g0.3g0g0.4g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)7g51kcal0g0g5.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g23g80kcal1.6g18.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana365g521kcal23.8g43.2g27.8g1.6g
Valittu annoskoko182g260kcal11.9g21.6g13.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna91g130kcal6g10.8g7g0.4g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.8g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370924