Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali57g12kcal0.7g1.9g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 16g52kcal0.3g0.5g5.5g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.9g2.4kcal0.1g0.2g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g55g148kcal9.3g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana365g506kcal25.6g6.6g41.8g2.8g
Valittu annoskoko183g253kcal12.8g3.3g20.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna91g127kcal6.4g1.7g10.5g0.7g
Arvot/100g100g139kcal7g1.8g11.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400459