Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g39g43kcal3.1g7g0.2g3.6g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe, punanen0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 70g16kcal0.4g2.4g0.2g1g
Paprika keltainen 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha 10%63g106kcal12.5g0g6.3g0g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana365g367kcal32.4g20g16.6g9.4g
Valittu annoskoko183g184kcal16.2g10g8.3g4.7g
Annoskoko puolitettuna91g92kcal8.1g5g4.2g2.4g
Arvot/100g100g101kcal8.9g5.5g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70373