Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g38g124kcal6g23.2g0.7g2.2g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto19g53kcal3.6g0g4.1g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)47g14kcal0.5g2.8g0.1g0.5g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g38g64kcal7.1g0g3.7g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana365g543kcal35.2g54.6g19.2g6.2g
Valittu annoskoko183g271kcal17.6g27.3g9.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna91g136kcal8.8g13.7g4.8g1.6g
Arvot/100g100g149kcal9.6g15g5.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76957