Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g44g44kcal8.8g1g4.8g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Herkkusieni44g6.6kcal1g0.3g0.2g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)44g26kcal0.4g2g1.8g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli22g39kcal1.5g0.8g3.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g317kcal24.4g13.4g26.8g2.4g
Valittu annoskoko183g159kcal12.2g6.7g13.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna92g79kcal6.1g3.4g6.7g0.6g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.7g7.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204522