Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 66g210kcal17.6g0g15.7g0g
Maissi jyvät 75g108kcal2.1g19.2g1.8g2.8g
Kesäkurpitsa28g4.8kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g14g39kcal2.7g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g725kcal45g39.8g41.6g6g
Valittu annoskoko183g362kcal22.5g19.9g20.8g3g
Annoskoko puolitettuna91g181kcal11.3g10g10.4g1.5g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729