Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g90g22kcal1.1g3.1g0.2g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g52g15kcal0.3g3.1g0.1g1.3g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g2.2g18kcal0g0g2.2g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g110kcal2.8g12.6g5g6.4g
Valittu annoskoko183g55kcal1.4g6.3g2.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna91g28kcal0.7g3.2g1.3g1.6g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304886