Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g2g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g29g70kcal3.2g0.9g5.8g0.1g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g22g10kcal0.5g1.7g0.1g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g22g5.9kcal0.2g1.1g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)1.5g11kcal0g0.1g1.2g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g29g5.8kcal0.3g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g212kcal8.8g10g14.8g1.6g
Valittu annoskoko183g106kcal4.4g5g7.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna92g53kcal2.2g2.5g3.7g0.4g
Arvot/100g100g58kcal2.4g2.7g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182577