Jauheliha-makaronipata

1 tl oreganoa
1 kpl sipuli
6 dl vettä
0.5 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 rkl rypsiöljyä
1 kpl lihaliemikuutio
270 g tummaa makaronia (raakapaino)
1 pss herne-maissi-paprikasekoitusta (pakaste)
0.5 dl tomaattiketsuppia
400 g jauhelihaa (rasvaa 10%)
Ruskista jauheliha teflonpannulla ilman rasvaa.

Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä kattilassa.

Lisää paprikajauhe kuullottamisen aikana.

Lisää sekaan kattilaan vesi sekä liemikuutio.

Kiehauta ja lisää makaronit.

Keitä 7-10 minuuttia välillä sekoittaen.

Sekoita joukkoon jauheliha, kasvikset ja mausteet.

Kuumenna ja anna hautua kypsäksi.

Lisää tarvittaessa vettä ja mausteita oman maun mukaan.

Vinkki
Makaronin asemesta voit käyttää myös tummaa spagettia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 6.6g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Rypsiöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.2g3.4kcal0.1g0.2g0.2g0g
Tumma makarooni (Torino)30g103kcal4.7g18.9g0.8g1.8g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 27g28kcal0.9g4.9g0.3g0.8g
Ketsuppi 6.6g6kcal0.1g1.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g460kcal28.4g51.2g14.4g5.8g
Valittu annoskoko183g230kcal14.2g25.6g7.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna92g115kcal7.1g12.8g3.6g1.5g
Arvot/100g100g126kcal7.8g14g3.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296069