Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 11g19kcal1.9g0g1.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl15g50kcal0.3g0.4g5.1g0g
Kalaliemikuutio 1.6g4.9kcal0.2g0.5g0.2g0g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 73g56kcal1.4g11.3g0.1g0.7g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g284kcal7.8g25.2g15.8g1.6g
Valittu annoskoko183g142kcal3.9g12.6g7.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna91g71kcal2g6.3g4g0.4g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81542