Piimävelli

Keitetään vedessä rusinat ja puuroriisi kypsiksi.

Lisätään piimä-jauho-liemi ja sokeri sekä siirappi.

Jauhon saettua otetaan pois hellalta.

Maustetaan suolalla ja lisätään leipäjuusto mielusan kokoisina nokareina.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, leipäjuusto, rasvaa 17-23 % 26g81kcal7.2g0.7g5.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.3g15kcal0.4g3g0.1g0.1g
Siirappi 9g28kcal0g6.8g0g0g
Sokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Piimä, (Milbona), annos 100g39g13kcal1.3g1.8g0g0g
Rusina 5.2g15kcal0.1g3.2g0g0.5g
Vesi87g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 5.6g19kcal0.3g4.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g385kcal18.6g50.6g11.2g1.4g
Valittu annoskoko183g192kcal9.3g25.3g5.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna92g96kcal4.7g12.7g2.8g0.4g
Arvot/100g100g105kcal5.1g13.8g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84428