Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1000g632kcal30g48g35g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g130g416kcal14.3g83.2g2.9g14.3g
Vehnäjauho, sunnuntai260g910kcal31.2g184.5g5.5g7.8g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Rypsiöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 235g295kcal25.8g0.6g21.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3640g7546kcal205g633.4g471.8g44.2g
Valittu annoskoko1820g3773kcal102.5g316.7g235.9g22.1g
Annoskoko puolitettuna910g1887kcal51.3g158.4g118g11.1g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g13g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197