Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g560g840kcal95.2g2.2g49.3g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g600g342kcal8.4g74.4g1.2g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi60g6kcal0.9g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3640g2376kcal209g155g101g0g
Valittu annoskoko1820g1188kcal104.5g77.5g50.5g0g
Annoskoko puolitettuna910g594kcal52.3g38.8g25.3g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902