Paras alakarppi pizzapohja ikinä

Tämän pohjan on Kipura ja Tsil kehitelleet, legensa jo eläessään

Ainekset sekaisin, levitä vuoan pohjalle veteen kastetun lusikan avulla.

Esipaista n. 10 min 200 asteessa.

Täytteet päälle ja vielä uuniin n. 20 minuutiksi.

On just semmoinen rapea pohja - ei liian paksu, mutta pysyy hyvin kasassa.

Erinomainen myös muiden piirakoiden pohjaksi mm. sienien kera.

Tuplaamalla reseptin saat siitä koko pellilliseen riittävän pohjan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1050g6300kcal220.5g69.3g567g0g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Emmental, punaleima 17%700g2030kcal238g0g119g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 53g146kcal1.1g1.6g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3640g17013kcal921g155g1401.4g0.2g
Valittu annoskoko1820g8506kcal460.5g77.5g700.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna910g4253kcal230.3g38.8g350.4g0.1g
Arvot/100g100g467kcal25.3g4.3g38.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115884