Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 193g276kcal24.2g0.6g19.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka88g773kcal0g0g87.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 343g1175kcal34.9g239.8g4.1g12g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Sokeri 149g606kcal0g149.2g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki176g98kcal14.9g8.8g0.4g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g176g311kcal0.4g17.2g0.4g0g
Mustikka527g176kcal2.6g33.7g2.1g17.4g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)88g325kcal12.3g48.3g7g9.7g
Sokeri 63g257kcal0g63.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3640g8056kcal180.4g1134.8g243.2g78.4g
Valittu annoskoko1820g4028kcal90.2g567.4g121.6g39.2g
Annoskoko puolitettuna910g2014kcal45.1g283.7g60.8g19.6g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956