Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer402g2068kcal15.7g224.9g120.5g21.3g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)151g1084kcal1.5g6g120.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.9g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 201g241kcal6.3g9g20.1g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Sokeri 100g408kcal0g100.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 221g315kcal27.6g0.7g22.6g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl201g723kcal4g5.4g76.3g0g
Sokeri43g175kcal0g43.1g0g0g
Marianne crush 150g151g648kcal1.8g129.5g12.6g2.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 50g186kcal9.3g5.5g10.9g15.3g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g271g922kcal5.4g211.4g4.6g19g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3640g13733kcal144.2g1519g776.2g116.6g
Valittu annoskoko1820g6866kcal72.1g759.5g388.1g58.3g
Annoskoko puolitettuna910g3433kcal36.1g379.8g194.1g29.2g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497