Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 280g1724kcal67.4g18.5g151.2g20.2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl160g544kcal22.4g89.6g10.7g17.6g
Vehnäjauho puolikarkea 320g1098kcal32.6g224g3.8g11.2g
Rypsiöljy 120g1061kcal0g0g120g0g
Vehnälese 40g91kcal5.3g6.2g1.8g15g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 400g179kcal1.2g40g0.4g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g160g570kcal0.5g142.4g1.3g7.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 60g222kcal11.1g6.6g13g18.2g
Hunaja 120g396kcal0.6g97g0g0g
Siirappi, tumma160g512kcal0.2g118.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3640g12795kcal282.6g1485.4g604.4g179.2g
Valittu annoskoko1820g6398kcal141.3g742.7g302.2g89.6g
Annoskoko puolitettuna910g3199kcal70.7g371.4g151.1g44.8g
Arvot/100g100g352kcal7.8g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500