Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore602g187kcal4.2g33.1g0.6g8.4g
Vesi201g0kcal0g0g0g0g
Sokeri256g1038kcal0g255.4g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g762g2896kcal54.1g383.3g123.5g13.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3640g8241kcal116.6g1343.6g248.2g44.2g
Valittu annoskoko1820g4121kcal58.3g671.8g124.1g22.1g
Annoskoko puolitettuna910g2060kcal29.2g335.9g62.1g11.1g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847