Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 1591g2027kcal343g0g71.6g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 47g33kcal0.6g5.3g0.6g1.8g
Mustapippuri 12g33kcal1.3g4.5g0.4g3.1g
Curryjauhe (-), annos 5g7g23kcal0.7g3.5g0.7g0.7g
Valkosipulijauhe, annos 3g47g161kcal4.7g35.6g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3640g4552kcal700.6g97.8g149g11.2g
Valittu annoskoko1820g2276kcal350.3g48.9g74.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna910g1138kcal175.2g24.5g37.3g2.8g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286