Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 40g57kcal5g0.1g4.1g0g
Vehnäjauho sunnuntai720g2520kcal86.4g511.2g15.1g25.2g
Grahamjauho, 1 dl210g756kcal27.3g144.9g6.3g26.2g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen150g1080kcal0g0g120g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 50g37kcal6.6g0.5g0.2g3.4g
Maito, Kevyt500g230kcal16g24g7.5g0g
Sokeri 140g568kcal0g139.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3640g10497kcal282.6g1641.2g306.4g109.6g
Valittu annoskoko1820g5249kcal141.3g820.6g153.2g54.8g
Annoskoko puolitettuna910g2624kcal70.7g410.3g76.6g27.4g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187