Vehnälesesämpylät

Sekoita kuivat aineet, lisää kädenlämpöinen maito ja sulatettu margariini ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa käsistä helposti.

Kohota liinan alla 2-3-kertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1006g3451kcal102.5g703.9g12.1g35.2g
Vehnälese 56g128kcal7.5g8.7g2.5g21.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen703g232kcal23.2g34.5g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g16g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 35g250kcal0.3g0.1g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3640g8122kcal267g1494.4g85.4g112.6g
Valittu annoskoko1820g4061kcal133.5g747.2g42.7g56.3g
Annoskoko puolitettuna910g2031kcal66.8g373.6g21.4g28.2g
Arvot/100g100g223kcal7.3g41.1g2.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98099