Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria3951g7901kcal347.7g395.1g553.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 3951g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix889g444kcal13.3g88.9g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)543g147kcal7.1g26.1g1.1g9.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g444g4000kcal0g0g444.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 198g678kcal20.1g138.3g2.4g6.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g26340kcal776.4g1296.8g2010.8g32.2g
Valittu annoskoko10000g13170kcal388.2g648.4g1005.4g16.1g
Annoskoko puolitettuna5000g6585kcal194.1g324.2g502.7g8.1g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271823