Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 700g236kcal4.8g38.5g0.7g9.8g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g10g60kcal0.7g5.8g3.5g0g
Ruokosokeri84g342kcal0g83.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 28g94kcal0g22.8g0g0.4g
Mansikka 1000g465kcal5g84g2g19g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3644g2395kcal21g470g12.4g58.4g
Valittu annoskoko1822g1198kcal10.5g235g6.2g29.2g
Annoskoko puolitettuna911g599kcal5.3g117.5g3.1g14.6g
Arvot/100g100g66kcal0.6g12.9g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727