Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 653g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 17g71kcal0g17.4g0g0g
Hiiva, 50g109g66kcal14.3g1.2g0.4g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g327g1577kcal80g108.7g94g92.7g
Vehnäjauho puolikarkea 707g2427kcal72.1g495.2g8.5g24.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3648g8283kcal332.8g1245g205.8g235g
Valittu annoskoko1824g4141kcal166.4g622.5g102.9g117.5g
Annoskoko puolitettuna912g2071kcal83.2g311.3g51.5g58.8g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121453