Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g319g1702kcal15.6g165.7g102g0g
Kananmuna kuoreton 637g909kcal79.7g1.9g65.3g0g
Sokeri 343g1391kcal0g342.2g0g0g
Euroshopper margariini 60 %239g1303kcal2.4g2.4g143.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 132g451kcal13.4g92g1.6g4.6g
Kaakaojauhe, X-tra16g59kcal0.6g13.2g0.3g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g26g140kcal1.3g13.7g8.4g0g
Kananmuna kuoreton 53g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Sokeri 28g115kcal0g28.3g0g0g
Euroshopper margariini 60 %20g109kcal0.2g0.2g12g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.5g0.1g0.4g
Kaakaojauhe, X-tra1.2g4.4kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3648g12588kcal241.8g1336.6g677g10g
Valittu annoskoko1824g6294kcal120.9g668.3g338.5g5g
Annoskoko puolitettuna912g3147kcal60.5g334.2g169.3g2.5g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840