Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 533g1179kcal93.2g0g90.5g0g
Paprika, punainen133g34kcal1.2g6.1g0.5g2.7g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto333g932kcal63.2g0g73.2g0g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Voitaikina Myllyn Paras 500g666g2563kcal40.6g197.7g179.7g11.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3648g9546kcal404g429g688.8g33.8g
Valittu annoskoko1824g4773kcal202g214.5g344.4g16.9g
Annoskoko puolitettuna912g2387kcal101g107.3g172.2g8.5g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295